Fotbal. Rezultate înregistrate în etapa a treia a Ligii Campionilor

Deţinătoarea trofeului Real Madrid a remizat în faţa celor de la Tottenham Hotspur, scor 1-1, ambele goluri fiind marcate în prima repriză, prin francezul (min. 28 autogol) şi lusitanul Cristiano Ronaldo (min. 43).
(UEFA/facebook)

Echipa spaniolă Real Madrid nu a reuşit să obţină victoria, marţi seara, în etapa a treia Ligii Campionilor, Grupa H, în faţa celor de la Tottenham Hotspur, partida desfăşurată pe stadionul ''Santiago Bernabeu'' terminându-se la egalitate, scor final 1-1. Gruparea engleză a adus prima modificare pe tabela de marcaj în minutul 28 prin autogolul francezului Raphael Varane, care a încercat să respingă mingea, dar spre neşansa sa, aceasta a ajuns în propria-poartă.

Diferenţa s-a păstrat doar 15 minute, Cristiano Ronaldo restabilind egalitatea în minutul 43, după ce Aurier a făcut fault în careu. A fost al cincilea gol al portughezului în primele trei etape ale competiţiei continentale.

Într-un alt meci, din Grupa A, Liverpool a făcut scor pe terenul celor de la NK Maribor, campioana Sloveniei, câştigând cu 7-0, în timp ce formaţia rusă Spartak Moscova a reuşit să surprindă cu o frumoasă victorie în faţa echipei din Primera Division, FC Sevilla, scor 5-1.

În Grupa F, Şahtior Doneţk s-a impus cu 2-1 în deplasare la Rotterdam, în faţa celor de la Feyenoord, iar Manchester City a trecut cu 2-1 de Napoli, la care Vlad Chiricheş nu a fost nici măcar rezervă. Oaspeţii au ratat un penalty prin Mertens.

Rezultate înregistrate marţi seara în UCL:

Grupa E:
NK Maribor — Liverpool 0-7
Au marcat: Roberto Firmino 4, 54, Philippe Coutinho 13, Mohamed Salah 19, 40, Alex Oxlade-Chamberlain 86, Trent Alexander-Arnold 90.

Spartak Moscova — Sevilla 5-1
Au marcat: Quincy Promes 18, 90, Lorenzo Melgarejo 58, Denis Gluşakov 67, Luiz Adriano 74, respectiv Simon Kjaer 30.

Grupa F:
Feyenoord Rotterdam — Şahtior Doneţk 1-2
Au marcat: Steven Berghuis 8, respectiv Bernard 25, 54.
Cartonaş roşu: Iaroslav Rakiţki (Şahtior) 75.

Manchester City — SSC Napoli 2-1
Au marcat: Raheem Sterling 9, Gabriel Jesus 13, respectiv Amadou Diawara 73 — penalty.
Dries Mertens (Napoli) a ratat un penalty în min. 58.

Grupa G:
AS Monaco — Beşiktaş Istanbul 1-2
Au marcat: Radamel Falcao 30, respectiv Cenk Tosun 34, 55.

RB Leipzig — FC Porto 3-2
Au marcat: Will Orban 8, Emil Forsberg 38, Jean-Kevin Augustin 40, respectiv Vincent Aboubakar 18, Ivan Marcano 44.

Grupa H:
APOEL Nicosia — Borussia Dortmund 1-1
Au marcat: Mickael Pote 62, respectiv Sokratis Papastathopoulos 67.

Real Madrid — Tottenham Hotspur 1-1
Au marcat: Cristiano Ronaldo 43 — penalty, respectiv Raphael Varane 28 (autogol).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport