Victorie impresionantă a Irinei Begu în faţa Anastasiei Sevastova

Irina Begu reuşeşte să depăşească o jucătoare mai bine cotată, pe letona Anastasia Sevastova şi se califică în sferturi la Moscova, unde anul trecut a jucat în finală.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu. (Neal Trousdale/facebook)

Într-o partidă contând pentru optimile de finală ale turneului WTA Premier “VTB Kremlin Cup” de la Moscova, dotat cu premii totale de 790.208 dolari, Irina Begu (57 WTA) a dispus de Anastasia Sevastova (Letonia, 20, clasament maxim: 16 WTA / iulie 2017, 27 de ani), favorită 4, cu scorul de 6-4, 6-3. Partida a durat o oră şi 27 de minute.

Irina Begu, fostă finalistă a ediţiei de anul trecut a turneului de la Moscova, şi-a pus în valoare experienţa şi cu tenacitatea de care ştim că dă dovadă a tranşat partida în favoarea ei.

Palmaresul direct al Irinei Begu a fost până acun favorabil Sevastovei cu 1-3, acum Irina reuşind sa reduca din handicap.

Irina acumulează după această victorie 100 de puncte WTA şi un premiu financiar de 22.620 dolari.

Adversara din turul al treilea va fi învingătoarea din partidac: Daria Gavrilova (Australia, favorită 6) sau cu Vera Lapko (Belarus).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport