Băsescu: Dragnea, Năstase, Voiculescu susţin public că au fost "executaţi" la mine în birou. Mare minciună

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Acuzat public de mai mulţi "guralivi" cu notorietate că a ordonat condamnarea lor la închisoare, fostul preşedinte Traian Băsescu susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, nu el, ci justiţia a fost cea care a operat singură în cazul lor, fără nicio intervenţie din partea sa.

"Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (Preşedinte Camera Deputaţilor), Adrian Năstase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remeş (fost ministru al agriculturii). Toţi aceşti guralivi susţin public că au fost condamnaţi şi "executaţi" pentru faptele lor în biroul meu, sau de mine, sau pentru că eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciună", a declarat Băsescu.

Fostul preşedinte a precizat că, pur şi simplu i-a condamnat justiţia, pe drept sau pe nedrept, fără nici un fel de intervenţie din partea sa.

"Cu siguranţă, mâine, poimâine, bine susţinuţi de nişte relicve ale dezinformării mustind de ură împotriva mea, precum Abraham (l-am trecut în rezervă când el voia să rămână în MI), Bolcaş (nu i-am permis să ajungă judecător la CCR), Zară (urăşte voluntar) sau Sorin Roşca Stănescu (nu am intervenit în favoarea prietenului lui, Patriciu), Hoandră (urăşte voluntar), Nistorescu (urăşte voluntar), vor susţine public că până şi fratele meu a fost arestat în urma unui aranjament stabilit tot în biroul meu de la Cotroceni", a afirmat Băsescu.

Potrivit liderului PMP, toţi cei de mai sus, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, îi prostesc continuu pe români.

Pe de altă parte, fostul preşedinte susţine că postarea aceasta nu contrazice cu nimic afirmaţiile pe care le-a făcut legat de "fabricarea selectivă a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea, familia mea şi a altora, etc.) prin grija regizorilor Coldea şi Kovesi".