Băsescu: PSD invocă "greaua moştenire". Nu există resurse pentru a acoperi promisiunile "mincinoase"

Pentru că au constatat că nu există resurse pentru a-şi acoperi promisiunile electorale, pesediştii dau vina pe "greaua moştenire" pe care vor să o împăneze cu o comisie parlamentară de anchetă, reţetă propagandistică perfectă menită să motiveze introducerea unor noi taxe şi impozite, a avertizat Traian Băsescu.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale "mincinoase" astfel că dau vina pe "greaua moştenire" lăsată în spate de tehnocraţi, a semnalat luni fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare pe contul său de Facebook intitulată Dragnea "pretutindenarul" sau ADIO cotei unice de impozitare.

"Cu priceperea-i "pretutindenară", Dragnea a depistat, nici mai mult, nici mai puţin, decît lipsa a 10 – 14 miliarde de lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016. Şi, pentru că priceperea-i "pretutindenară" acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii: premierul Cioloş, ministrul de Finanţe, Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi, nu în cele din urmă, Preşedintele Iohannis", a remarcat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a precizat că, în realitate, odată instalaţi la guvernare, pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale "mincinoase".

"Şi, atunci, ce scuză mai convingătoare decât "greaua moştenire"? Iar dacă "greaua moştenire" o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite. Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul. Asta a "uitat" Dragnea să spună în campanie", a subliniat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne