Bărbat înarmat cu un cuţit împuşcat de poliţişti în Catedrala din Berlin

Poliţia izolează Catedrala din Berlin în 3 iunie 2018.
Poliţia izolează Catedrala din Berlin în 3 iunie 2018. (Paul Zinken/AFP/Getty Images)

Poliţia germană a declarat duminică faptul că a împuşcat şi rănit un bărbat înarmat cu un cuţit care a avut un comportament violent în incinta Catedralei din Berlin. De asemenea, forţele de ordine au precizat că nu sunt semne că incidentul ar fi fost motivat politic.

Într-un mesaj postat pe Twitter, poliţia berlineză a afirmat că poliţiştii s-au grăbit la faţa locului după ce un angajat al Catedralei din Berlin, o atracţie turistică majoră pe Insula Muzeelor, a apelat la serviciile de urgenţă pentru a raporta incidentul, potrivit Euronews.

Un poliţist l-a împuşcat în picior pe bărbatul înarmat cu un cuţit şi un ofiţer a fost rănit, a precizat poliţia, fără a furniza alte detalii.

Atât suspectul, cât şi poliţistul rănit au fost duşi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Aproximativ 100 de persoane se aflau în Catedrală în momentul incidentului.

“Nu există nicio indicaţie că motivul incidentului a fost terorismul sau că a avut legătură cu Islamul”, a scris poliţia într-un mesaj postat pe Twitter.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe