"Aţi vrut război, mergem la război!" - Rareş Bogdan către Victor Ponta

Rareş Bogdan
Rareş Bogdan (facebook.com)

Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareş Bogdan, îl acuză pe premierul Ponta că "a asmuţit" CNA-ul, Oficiul de Spălare a Banilor şi ANAF-ul împotriva Realitatea TV, pe motiv că postul de televiziune a mediatizat cazul cumnatului său, arestat preventiv sub acuzaţia de fraudare de fonduri europene.

"Victor Ponta nu se poate abţine. Victor Ponta a ales să continue războiul cu Realitatea TV. Astăzi a făcut declaraţii extrem de grave şi mai mult i-a asmuţit pe cei de la CNA care m-au chemat joi dimineaţă în şedinţă de urgenţă, a introdus forţat pe ordinea de zi subiectul Realitatea TV şi Realitatea Plus, dar a mai făcut ceva: a asmuţit Oficiul de Spălare a Banilor împotriva Realităţii TV şi Antifraudă de la ANAF.", a acuzat Rareş Bogdan la Jocuri de Putere.

Potrivit realizatorului TV, presiunile premierului asupra postului Realitatea nu s-au oprit aici ci, în paralel, amicul premierului Ponta, deputatul (fost PSD) Sebastian Ghiţă s-a întâlnit cu Procurorul General Tiberiu Niţu.

"Război şi mai ales, Vreau să înecăm în sânge Realitatea. Premierul s-a exprimat aşa.", a mai declarat realizatorul.

Rareş Bogdan l-a acuzat pe Victor Ponta ca vrea să înăbuşe postul Realitatea Tv şi că dă dovadă de o nesimţire cum "rar a văzut":

"Lui Dottore îi este foarte frică, ori se dă mare. Ori nu mai are control şi vrea să demonstreze că are control, înăbuşind Realitatea Tv, asmuţind totul asupra Realităţii. (...) cu o nesimţire cum rar am văzut, pentru că Traian Băsescu faţă de Antena 3 nu a fost niciodată atât de nesimţit precum Victor Ponta."

Revoltat de presiunile asupra postului TV, Rareş Bogdan i-a promis premierului Ponta că se va implica personal în războiul pe care acesta l-a declanşat:

"Domnule Ponta, nu înţelegeţi că sunteţi pe făraş? Că epoca dumneavoastră s-a terminat? Că nimeni nu vă poate opri căderea? Ce o să faceţi, o să veniţi cu mascaţii la Realitatea TV? Ce o să faceţi, o să filmaţi până ameţiţi, casa mea? (...) Vă promit că voi dansa atunci când veţi dispărea din guvern. Război total! Şi veţi dispărea şi cu ajutorul meu. Aţi vrut război, mergem la război!", avertizează Rareş Bogdan.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.