Indycar. Cea de-a 104-a ediţie a Cursei de 500 de mile va fi limitată la aproximativ 25 la sută din spectatori

"În baza protocoalelor în vigoare la Indianapolis Motor Speedway (IMS), prezenţa spectatorilor pentru cea de-a 104-a ediţie a Cursei de 500 de mile pe 23 august va fi limitată la aproximativ 25 la sută din capacitatea de primire", se arată într-un comunicat al organizatorilor.
Cursă din campionatul automobilistic nord-american IndyCar.
Cursă din campionatul automobilistic nord-american IndyCar. (Getty Images)

Ediţia din acest an a Indianapolis Motor Speedway din Campionatului nord-american de automobilism Indycar, va avea loc pe 23 august, după ce fusese iniţial programată pe 24 mai.

În mod obişnuit, aproximativ 400.000 de fani pot fi prezenţi în tribunele celebrului circuit oval, incluzându-i şi pe cei poziţionaţi în anumite părţi din zona interioară. Dar, pandemia de coronavirus cauzată de virusul Wuhan a dat peste cap întreaga competiţie, organizatorii fiind nevoiţi să adopte măsuri sanitare speciale.

Aceştia au anunţat că vor reduce până la 25 la sută prezenţa spectatorilor, iar vânzarea biletelor nu va fi permisă după data de 24 iulie, limitând şi mai mult numărul persoanelor care vor participa.

"În baza protocoalelor în vigoare la Indianapolis Motor Speedway (IMS), prezenţa spectatorilor pentru cea de-a 104-a ediţie a Cursei de 500 de mile pe 23 august va fi limitată la aproximativ 25 la sută din capacitatea de primire, iar purtarea măştilor de protecţie va fi obligatorie pentru toate persoanele prezente.

În iunie, am anunţat că prezenţa spectatorilor va fi limitată la maximum 50 la sută din capacitatea de primire. Acum, prevedem o frecventare de aproximativ 25 la sută", a declarat Mark Miles, preşedintele şi directorul operaţiunilor de la Penske Entertainment Corp, proprietarul indycar.

Ediţia precedentă a Cursei de 500 de mile de la Indianapolis a fost câştigată de campionul Indycar din 2016, francezul Simon Pagenaud.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport