Simona Halep îşi face planuri să meargă la turneul de la Praga

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Fostul lider mondial Simona Halep a anunţat al doilea turneu la care va participa în acest an după pauza generată de virusul Wuhan - turneul de categorie Internaţional de la Praga.

După competiţia de la Palermo, Italia, ce se va desfăşura în perioada 3-9 august, Simona va merge la Praga, Cehia, pentru a participa la turneul de nivel Internaţional Prague Open, în intervalul 10-16 august.

Dintre jucătoarele de Top 10 WTA, a confirmat prezenţa la Praga deocamdată numai elveţianca Belinda Bencic. Prima ediţie a turneului de la Praga a avut loc în 2015, campioana de anul trecut fiind elveţianca Jil Teichmann.

Turneul praghez se desfăşoară pe zgură, campioana din Constanţa având posibilitatea să se antreneze bine, pentru că doreşte să obţină o nouă performanţă, un nou titlu la Roland Garros.

În prima parte a lunii august, Simona - principala favorită - este primită cu braţele deschise la Palermo, primul turneu ce se desfăşoară după puza enormă din cauza pandemiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport