Andrei Năstase: Suntem organizaţi şi pregătiţi mai bine ca niciodată pentru confruntarea finală

Amintind despre fraudarea în „mod criminal” a alegerilor prezidenţiale, precum şi a celor locale din municipiul Chişinău, liderul Platformei DA susţine că acest lucru nu mai poate fi permis şi la parlamentarele din februarie 2019.
Andrei Năstase
Andrei Năstase (Captură Foto / privesc.eu)

Amintindu-şi despre marile proteste care acum câţiva ani în urmă, în stradă, au adunat oameni cu aceleaşi convingeri şi valori care şi astăzi se dovedesc a fi cimentate în conştiinţele moldovenilor, preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a declarat că încă speră să trăiască momentul în care „să determinăm clasa politică să-şi revizuiască atitudinea faţă de actul de guvernare, nevoile şi interesele legitime ale cetăţenilor. Nu a fost să fie”.

Acesta a ţinut să specifice că în momentul în care oamenii au înţeles că Moldova are nevoie de altceva, de oameni oneşti, profesionişti, integri în politică, care să accepte transparenţa şi munca asiduă în beneficiul întregii societăţi, au apărut PAS şi Platforma DA care s-au implicat în demascarea marii corupţii.

„Astfel, în relativ scurt timp, organizaţi şi mai bine determinaţi, putem candida, putem să câştigăm alegerile şi să transformăm Moldova într-o ţară liberă şi prosperă în care drepturile şi libertăţile cetăţenilor să fie în fapt fundamentul unei societăţi sănătoase. Astăzi suntem organizaţi şi pregătiţi mai bine ca niciodată pentru confruntarea finală”, a punctat Andrei Năstase în cadrul evenimentului de lansare a angajamentelor ACUM.

În context, liderul Platformei DA a ţinut să amintească de fraudarea într-un „mod criminal” a alegerilor prezidenţiale, iar astăzi Moldova nu are preşedintele pe care l-ar fi meritat, de invalidarea într-un mod la fel de criminal a voinţei chişinăuienilor, iar astăzi capitala Moldovei nu are primarul pe care şi l-a ales.

Totodată, politicianul s-a arătat sigur că se apropie momentul în care regimul oligarhic şi profund criminal al „acestui individ care a luat cu de la sine putere Moldova în arendă” nu va mai fi cel care hotărăşte ce urmează, iar orice încercare de a frauda grosolan alegerile parlamentare deja va fi taxată dur de lumea civilizată.

„Partenerii externi nu vor recunoaşte un scrutin cu enorme intimidări ale opoziţiei, cu coruperea masivă a alegătorilor şi implicarea justiţiei pentru a „corecta” rezultatele alegerilor în favoarea puterii. După asta unicul deznodământ pentru uzurpator va fi izolarea absolută de Europa şi Statele Unite ale Americii, revolta oamenilor sub riscul pierderii Acordului de Asociere şi sancţiuni personalizate pentru capul mafiei şi anturajul său”, a adăugat Năstase.

Astfel, liderul Platformei DA a declarat că nu are nicio îndoială că blocul format din Platforma DA şi PAS vor fi cei care vor stabili începând cu 2019 ce se va întâmpla cu Republica Moldova, întrucât „nu avem nicio altă opţiune”.

„Trebuie să ieşim masiv la vot şi să votăm pentru libertate, demnitate, normalitate şi un viitor prosper la noi acasă. Istoria se va rescrie în februarie 2019. Criminalii vor fi daţi jos de la putere în mod democratic. Drumul spre libertatea naţiunii noastre nu mai poate fi oprit. Moldova trebuie să fie a noastră pentru că noi, în comparaţie cu ei, suntem oameni”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe