Andrei Năstase: La 24 februarie, Moldova îşi va număra cetăţenii liberi, demni, cinstiţi şi curajoşi

Urnă de vot (R. Moldova)
Urnă de vot (R. Moldova) (cec.md)

Toţi cetăţenii Republicii Moldova ar trebui să se mobilizeze la vot, să depăşească frica şi să voteze liber pentru eliberarea ţării. Îndemnul aparţine co-preşedinţilor blocului ACUM DA PAS, Maia Sandu şi Andrei Năstase, potrivit cărora nimeni nu poate opri un popor care luptă pentru propria libertate.

Şarlatanii cocoţaţi la putere prin mârlănii, hoţii, trădări, etc., urăsc acest teritoriu dintre Prut şi Nistru, şi pe toţi cei care locuiesc aici, consideră liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, întrucât numai cineva care urăşte îşi poate bate joc de ţară în aşa hal – făcând viaţa imposibilă şi semănând doar ură, deznădejde şi minciună.

Totodată, Sandu a ţinut să specifice pentru cei care se gândesc că indiferent de rezultatul alegrilor parlamentare din 24 februarie lucrurile vor reveni la normal, că greşesc amarnic. Iar pentru cei care se tem să nu-şi piardă locurile de muncă din cauza ameninţărilor, să nu le fie închise afacerile din cauza şantajului, sau că pot fi arestaţi şi că vor răsufla uşuraţi după 24 februarie, Maia Sandu le-a sugerat să privească în jur, întrucât cei de la guvernare nu se opresc.

„Ei distrug tot ce le stă în cale. Ei se folosesc de oameni atât timp cât au nevoie de ei. Ei pot menţine acest regim care îi îmbogăţeşte şi îi protejează doar prin teroare. Dacă rămân la putere, şantajul, ameninţările, teroarea vor creşte. Gândiţi-vă că dacă astăzi v-au lăsat în pace pentru că aţi semnat pentru ei, pentru că aţi votat pentru ei sau aţi tăcut, mâine vor avea nevoie de mai mult, de mult mi mult. Până unde?”, se întreabă preşedinta PAS, în cadrul unui briefing de presă.

La rândul său, liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a ţinut să specifice că anume duminică, 24 februarie, va fi momentul în care Moldova îşi va număra cetăţenii liberi, demni, cinstiţi şi curajoşi. Mai mult decât atât, politicianul consideră că acesta ar putea fi momentul istoric al eliberării moldovenilor de sub dictatura unui regim care îi ţine în întuneric, îi minte zilnic cu ştiri şi sondaje false, îi umileşte, îi sărăceşte, îi alungă pe cei dragi prin străinătăţi etc.

„A conştientiza faptul că ne dorim din toată inima să trăim corect într-o ţară care să ne cuprindă pe toţi nu este mai puţin important decât necesitatea de a înţelege că şi ţara, la rândul său, are nevoie de oamenii ei, de deciziile şi alegerile lor corecte. Duminică este una din acele zile în care ţara noastră are nevoie de toţi oamenii ei. Nu doar de unii, nu doar de alţii, ci de toţi, adunaţi strâns în jurul unei dorinţe de libertate mai puternice ca niciodată”, a punctat Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe