Andrei Năstase: Îl voi acţiona în judecată pe Dodon, al cărui ADN politic e plin de minciună şi trădare

Andrei Năstase
Andrei Năstase (Epoch Times România)

„Manipularea prin minciună şi subterfugii penibile nu mai poate fi tolerată, aşa cum a fost tolerată până acum. Fake news-urile, minciunile şi atacurile la persoană nu mai pot rămâne în afara consecinţelor legale”, a scris liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook, în contextul acuzaţiilor aduse de către preşedintele Igor Dodon.

Astfel, după cum a avertizat public anterior că vor fi daţi în judecată toţi cei care vor mai lansa vreodată falsuri şi calomnii la adresa sa şi a colegilor săi, Năstase a punctat că „îl voi acţiona în judecată şi pe numitul Dodon Igor, al cărui ADN politic e plin de minciună şi trădare”.

„M-am obişnuit şi am imunitate deja la calomnii şi insulte venite de la tot felul de dodoni. De la începutul activităţii mele civice maşinăria de propagandă, manipulare şi fake news-uri a fost pusă în mişcare şi a produs minciuni pe bandă rulantă pentru a mă denigra, pentru a slăbi impactul pe care l-au avut şi îl au mişcarea protestatară şi derivata acesteia - formaţiunea politică Platforma DA”, se mai arată în postarea liderului Platformei DA.

„Falsurile şi minciunile tirajate în ultima campanie electorală continuă şi acum, când Dodon, candidatul susţinut cu toate mijloacele posibilie de Rusia şi Plahotniuc în 2016, tot de ei şi în 2020, a intrat deja în campanie electorală pentru prezidenţialele de anul viitor”, a comentat Năstase.

Dacă minciuna, manipularea, fake news-ul, propaganda concertată nu vor fi combătute, R. Moldova ”va rămâne ostatica unei mentalităţi profund viciate şi nu va reuşi să atingă cotele unei societăţi cu adevărat democratice”, susţine fostul ministru, adăugând că: „Dacă nu combatem propaganda, fake news-ul, minciuna, insinuările, manipulările atunci nu avem viitor”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe