Anatol Şalaru: Traian Băsescu va continua lupta în RM, indiferent de câte decrete va semna Dodon

Unirea este dreptul cetăţenilor R. Moldova şi ea depinde doar de românii basarabeni, nu de sluga Moscovei, Igor Dodon, afirmă preşedintele Partidului Unităţii Naţionale.
Anatol Şalaru şi Traian Băsescu
Anatol Şalaru şi Traian Băsescu (facebook.com)

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale (PUN), Anatol Şalaru, susţine că decizia judecătoriei Chişinău (sediul Botanica) de a respinge cererea de anulare a decretului prin care Igor Dodon i-a retras cetăţenia preşedintelui Traian Băsescu nu este definitivă, iar soluţia instanţei ar dovedi că în Republica Moldova injustiţia creează adevărate anomalii.

Anatol Şalaru a ţinut să precizeze că preşedintele Traian Băsescu, peste câteva luni sau peste un timp oarecare îşi va recupera, cu siguranţă, cetăţenia moldovenească, iar lupta acestuia în Republica Moldova nu va înceta indiferent de câte decrete va semna Igor Dodon.

”Unirea unui neam nu a stat şi nu va sta niciodată în decretele semnate de slugile Moscovei. Unirea este dreptul nostru şi ea depinde doar de noi, românii basarabeni, nu de Igor Dodon”, a conchis preşedintele PUN.

Menţionăm că instanţa de fond a respins luni cererea lui Traian Băsescu privind anularea decretului lui Igor Dodon de retragere a cetăţeniei Republicii Moldova. Solicitările fostului preşedinte al României au fost calificate ca fiind nefondate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe