Altă dedublare a lui Ponta: avizează negativ "cornul şi laptele"

Început de an şcolar la Şcoala Generală ”Pia Brătianu” din Bucureşti. 16 septembrie 2013
Început de an şcolar la Şcoala Generală ”Pia Brătianu” din Bucureşti. 16 septembrie 2013 (Epoch Times România)
Epoch Times România
25.09.2013

Premierul îşi atrage valuri de simpatizanţi prin deciziile politice pe care le ia.

Vicepreşedintele PDL Raluca Ţurcan a subliniat miercuri că Victor Ponta a dat aviz negativ pentru proiectele “after-school” şi “masă în şcoală”, deşi iniţiativele respinse de Ponta făceau parte din programul de guvernare al USL.

“În programul de guvernare al USL-ului, în campania electorală a USL-ului îl auzeam pe Victor Ponta spunând: avem nevoie de after-school în România, avem nevoie de un nou program de alimentaţie sănătoasă în şcoală pentru că nu mai este valabil cornul şi laptele, nu se mai poate să avem în continuare în România forţă de muncă prost sau slab calificată. Dar nu au făcut nimic. Dimpotrivă, faptul că au fost doar vorbe goale este demonstrat şi de avizele negative pe care le-au transmis la primele două proiecte de lege”, a declarat Ţurcanu astăzi, citată de Rnews.

Deputatul PDL a precizat că democrat-liberalii “se vor lupta” în continuare pentru cele două proiecte de care, crede Ţurcanu, este nevoie în şcoli şi că le vor demonstra românilor că ţara are în frunte un premier care “minte cu obstinaţie”.

“Guvernul României, cu Victor Viorel Ponta a dat aviz negativ la proiectul after-school promis de el în campanie electorală şi în momentul învestirii guvernului şi aviz negativ la proiectul “masă în şcoală”. Cu toate acestea, din fericire, primul proiect legat de after-school a trecut de Camera Deputaţilor şi vom merge în Senatul României unde ne vom lupta să demonstrăm în continuare că România are nevoie de acest program, că România are la conducere un premier care minte, minte cu obstinaţie şi continua să înşele aşteptările românilor”, a punctat Raluca Ţurcan.

Declaraţia dnei Ţurcan vine în aceeaşi zi în care şi o europarlamentară finlandeză l-a acuzat, ce de drept, printre rânduri, pe Ponta, că îi dezinformează pe români. Nu în ceea ce priveşte hrana copiilor de şcoală ci în privinţa exploatărilor cu cianuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor