Adrian Papahagi: UDMR este un FSN maghiar nereformabil

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Cazul Laszlo Borbely este o reconfirmare a faptului că UDMR-ul lui Kelemen Hunor este un partid corupt nereformabil, este de părere Adrian Papahagi, adăugând că s-ar bucura ca maghiarii să-şi poată crea o alternativă cinstită la acesta.

"Ca în cazul lui Vosganian, sistemul a făcut scut în jurul lui Borbely. UDMR îşi reconfirmă statutul de partid corupt – un FSN maghiar nereformabil. De 25 de ani UDMR cauţionează statu-quo-ul. Au blocat votul prin corespondenţă. Au încercat să desfiinţeze ANI. Au fost la fel de corupţi ca PSD", a declarat Adrian Papahagi.

"După reţeta PSD, au menţinut zonele pe care le controlează în subdezvoltare: Harghita şi Covasna sunt un fel de Teleorman şi Vaslui ale Transilvaniei. M-ar bucura ca maghiarii să-şi poată crea o alternativă cinstită la UDMR", a mai precizat Adrian Papahagi pe contul său de Facebook.

Deputatul UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului şi Pădurilor, acuzat de trafic de influenţă, a scăpat miercuri de urmărire penală graţie colegilor săi care au au respins cererea DNA de ridicare a imunităţii cu 154 de voturi împotrivă şi 125 pentru, din cele 284 de voturi exprimate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne