Vişinel Bălan: "Protecţia copilului nu există! Trebuie să vină cineva să dea cu pumnul în masă"

Se încarcă player-ul...

30.000 de copii au dispărut din scriptele din România din '89 până acum, atrage atenţia Vişinel Bălan, candidat independent la Camera Deputaţilor, susţinut de PACT. În opinia lui Bălan, în ţara noastră au murit, neştiuţi, de la Revoluţie încoace, în jur de 38.000 de copii. Mulţi alţi orfani au fost vânduţi efectiv de autorităţi în primul deceniu de post-comunism, iar numeroşi alţii au crescut abuzaţi, agresaţi, ignoraţi într-un sistem bolnav şi nereformat.

În consecinţă, Vişinel Bălan - el însuşi crescut în orfelinat - îşi propune să devină deputat pentru a putea crea un pachet de legi care să vină în sprijinul orfanilor şi, pe de altă parte, să prevină abandonarea copiilor.

"Trebuie să vină cineva să dea cu pumnul în masă, să spună: "Se face astfel de astăzi! Pentru că, dacă stai să o lălăi, îţi baţi joc de viaţa copiilor sau efectiv nu îţi pasă de acei copii. Interesul meu e să găsim politici la nivel de protecţia copilului", declară Bălan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale