"Nu există măreţie fără ierarhie!" Sorin Lavric despre corectitudinea politică

Se încarcă player-ul...

Mai primejdios decât marxismul economic, pentru că vizează schimbarea mentalităţilor şi dărâmarea lumii vechi, întemeiată pe tradiţie, marxismul cultural se instaurează insidios în vieţile noastre sub forma unei ideologii aparent cât se poate de filantropice: "corectitudinea politică".

"Corectitudinea politică este genul de propagandă foarte rafinată, în care scopul este ascuns în spatele unui paravan cât se poate de filantropic. Toţi vrem să dispară răul din lume, să nu mai existe nedreptăţiţi. Dar cei care vin cu acest mesaj introduc, de fapt, alte discriminări şi alte nedreptăţi. Scopul final al corectitudinii politice este introducerea unei alte ierarhii decât cea cu care am trecut în matca tradiţiei.", a declarat marţi scriitorul Sorin Lavric, la lansarea volumului "Corectitudinea politică: "religia" marxistă a Noii Ordini Mondiale.

Corectitudinea politică încurajeaza plebea să se considere egală cu elitele, ceea ce este îngrozitor de periculos. Oamenii inferiori sunt încurajaţi să se privească drept egalii celor ce au făcut istorie. Astfel, orice ierarhie dispare, nu mai există pesonalităţi culturale, istorice, politice, eroi, martiri, a explicat Lavric.

"Nu există măreţie fără ierarhie.", a adăugat filozoful.