Ziua 340. "Replicile politicienilor au arătat asumarea cauzelor ilicite plus aroganţă cât cuprinde"

Protestatarii #rezist din Piaţa Victoriei şi-au exprimat speranţa că li se vor alătura suficienţi români astfel încât să nu mai avem parte de "încă un an întreg încărcat de tensiuni, de emoţii şi incertitudini, cum a fost 2017".
Protest
Protest

Românii trebuie să se trezească, să iasă în stradă în număr mare împotriva coaliţiei PSD-ALDE, care duce ţara spre dezastru, şi să-şi croiască altă soartă, după cum spune şi imnul naţional, au transmis protestatarii #rezist din Piaţa Victoriei, reveniţi vineri în faţa Guvernului.

"Revin la proteste alături de ceilalţi fiindcă mi se pare că sunt din ce în ce mai îngrijorătoare ideile şi acţiunile politicienilor de la putere. Mai ales în ultimele luni s-au intensificat săriturile lor peste nivelul de civilizaţie sau de decenţă pe care ni-l dorim, de când cu proiectele lor legislative „cu dedicaţie”. În plus, atunci când noi am reacţionat, replicile politicienilor au arătat asumarea cauzelor ilicite plus aroganţă cât cuprinde. Am ajuns din nou să ne refacem programul zilnic astfel încât, pe lângă treburile noastre, să ne găsim timp şi energie pentru a sta atenţi atât la ce mai debitează politrucii din PSD cât şi la celelalte direcţii din care ar mai putea veni o reacţie care să echilibreze situaţia – Comisia de la Veneţia, Bruxelles, Curtea Constitutională a României, Cotroceni etc", a declarat un protestatar.

Manifestantul şi-a exprimat speranţa că românii vor ieşi masiv în stradă, astfel încât 2018 să nu mai semene cu 2017 - un an plin "tensiuni, emoţii şi incertitudini".

"Încă nu renunţ să sper că ni se vor alătura suficienţi oameni, astfel încât să nu mai avem încă un an întreg încărcat de tensiuni, de emoţii şi incertitudini, cum a fost 2017. La fel cum încă mai sper şi să nu ne coste prea scump această lecţie a lui 2017 despre cât de mult contează să mergem să votăm în mod responsabil atunci când e momentul", a precizat protestatarul.

La rândul său, o manifestantă i-a îndemnat pe români să se "trezească".

Eu, preşedintele României, o să fac orice îmi stă în puterea constituţională să vă ajut să garantaţi independenţa justiţiei. Veţi avea în mine un partener pe care vă puteţi baza». NOI? Ce facem? România, trezeşte-te! Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soartă!", a afirmat protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne