Xerox lansează o nouă serie de imprimante

Xerox a anunţat lansarea seriei de imprimante multifuncţionale WorkCentre 5800, cu platforma software ConnectKey integrată, care securizează documentele şi permite accesul la servicii de cloud şi imprimare mobilă.

Seria WorkCentre 5800 cu ConnectKey foloseşte prima soluţie integrată de protecţie a securităţii datelor din industrie de la McAfee, care permite administratorilor IT mai mult control asupra locurilor de muncă în care se lucrează în regim de BYOD (Bring Your Own Devices). Noile multifuncţionale au o capacitate de alimentare cu hârtie de 8.700 de coli şi mai multe viteze de imprimare.

Echipamentele WorkCentre 5845/5855 tipăresc şi copiază la viteze de până la 45, respectiv 55 de pagini pe minut. Seria WorkCentre 5865/5875/5890 ajunge la viteze de până la 90 de pagini pe minut. Ambele serii scanează documente color la o viteză de până la 200 de imagini pe minut. Echipamentele folosesc un ecran tactil color, permiţându-le utilizatorilor un acces rapid şi uşor la toate funcţiile majore.

Platforma ConnectKey, care este inclusă în noile serii WorkCentre 5800 le permite utilizatorilor acces la servicii de cloud şi imprimare mobilă prin Xerox Mobile Print. Utilizatorii pot să scaneze şi să încarce documente în arhive cloud, să tipărească sigur şi uşor de pe telefonul mobil şi să trimită documente confidenţiale direct în procesele de lucru.