"Vreau să demonstrez că nu se întâmplă nimic" - Cataramă vrea să se "autoinfecteze" cu coronavirus

Viorel Cataramă, 2012
Viorel Cataramă, 2012 (Youtube)

Fostul lider liberal Viorel Cataramă susţine că vrea să se autoinfecteze cu coronavirusul venit din Wuhan pentru a demonstra că, dacă o face, „nu se întâmplă nimic”.

„Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez. Să demonstrez că nu se întâmplă nimic. Sunt oameni care au plătit o viaţă întreagă asigurări şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toată asistenţa medicală merge către coronavirus”, a declarat Viorel Cataramă, citat de Mediafax.

Potrivit lui Cataramă, soluţia în cazul pandemiei nu ar fi fost izolarea sau distanţarea socială, ci mai degrabă „imunizarea de grup”. Totodată, politicianul susţine că nu ar fi sistat activitatea economică ci ar fi folosit momentul pentru a dezvolta ţară.

„Aş fi mers către imunizarea de grup. Nu aş fi închis România din punct de vedere economic. Foloseam momentul ca să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în 2-3 luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic, stăm ca fraierii în casă. De ce să faci lucrul ăsta? Aş fi promovat sprijinirea puternică a producătorilor, a exporturilor, în aşa fel încât România să devină o forţă economică puternică, respectată”, a mai precizat Viorel Cataramă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne