Voiculescu: Minciună tipică PSD! Pot să am şi 2.000 de consilieri. Una e consilier onorific, alta funcţiile plătite

Vlad Voiculescu - gov.ro
Vlad Voiculescu - gov.ro (Epoch Times România)

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a atras atenţia, în şedinţa Comisiilor de buget-finanţe din Parlament, că are opt consilieri plătiţi din bani publici, restul fiind onorifici, adică neremuneraţi.

"Mă bucur că m-aţi întrebat despre cei 21 de consilieri pe care spuneţi că îi am, pentru că asta este o minciună gogonată tipică PSD. Am auzit-o în 2016, acum din nou. Există opt consilieri ai ministrului Sănătăţii, nu a modificat nimeni hotărârea de guvern care spune foarte clar că sunt opt consilieri ai ministrului Sănătăţii. Restul sunt consilieri onorifici. Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, adică cineva care eventual poate să vină la Ministerul Sănătăţii şi să facă acolo voluntariat, alta sunt funcţiile plătite", a declarat Voiculescu în şedinţă, răspunzând unei întrebări din sală, potrivit Agerpres.

Liderul USR-PLUS a subliniat că ministrul Sănătăţii are opt consilieri, la fel cum a avut fiecare ministru de până acum.

"Aţi mai minţit cu ceva, cu delegarea atribuţiilor. Fie nu ştiţi cum este să fii ministru sau să ai orice funcţie importantă când trebuie să delegi şi dacă eşti într-o funcţie de demnitate publică atunci evident delegi. (...) Vorbiţi despre şofer - nu am niciun şofer angajat special pentru mine. Vorbiţi despre secretară - evident că există o secretară a ministrului Sănătăţii", a precizat Vlad Voiculescu.​