Vlad Voiculescu: Sorina Pintea pare o victimă abuzată de propriul partid

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Stirile ProTV)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a criticat vineri, într-o declaraţie pentru g4media.ro, decizia PSD de a amâna după 2021 construcţia celor trei spitale regionale din Iaşi, Cluj şi Craiova.

"Doamna Sorina Pintea pare – şi într-o oarecare măsură probabil chiar este – o victimă abuzată de propriul partid – cu actualii şi foştii săi meşteri într-ale sănătăţii", a afirmat Vlad Voiculescu.

În opinia fostului ministru, este un gest de iresponsabilitate faţă de români, faţă de votanţii pe care PSD i-a minţit în campania electorală.

"Să spui că spitalele regionale vor fi construite după 2021 pentru a obţine mai mulţi bani europeni şi că ăsta este cel mai bun lucru pentru poporul român… este ca şi cum un medic ar refuza administrarea tratamentului salvator unui tânăr şi i-ar spune că oricum la bătrâneţe va avea din nou (nevoie n. r.) de tratament, încă şi mai mare", a precizat Vlad Voiculescu.

Pentru a citi articolul integral intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne