Vizita premierului Jean-Marc Ayrault la Bucureşti - însoţită de proteste

Adrian Sturdza
12.07.2013

Fundaţia Ioan Bărbuş împreună cu asociaţia PRO VITA filiala Bucureşti şi alţii, organizează duminică un protest de solidarizare cu manifestanţii care protestează în Franţa împotriva legiferării „căsătoriei” homosexualilor şi permiterii adopţiei de copii de către aceştia.

"Deşi mass media tratează chestiunea cu mare discreţie, mişcarea din Franţa pentru apărarea familiei şi a copiilor este masivă. Milioane de oameni participă la proteste împotriva acestei legi, fără a se lăsa descurajaţi de represaliile poliţieneşti violente, arestările abuzive şi chiar detenţia politică (v. cazul Nicolas Bernard-Busse), la care recurg autorităţile socialiste." se arată în comunicatul organizatorilor.

În data de 14 iulie, ziua naţională a Franţei, vor avea loc în întreaga lume manifestări de solidaritate cu protestatarii francezi şi cu victimele abuzurilor poliţieneşti din această ţară. "Să fim şi noi alături de francezi, pentru apărarea familiei şi a libertăţii şi pentru respingerea experimentelor sociale, impuse prin metode poliţieneşti".

La miting vor participa şi cetăţeni francezi membri ai LMPT (La Manif Pour Tous, numele dat mişcării cetăţeneşti pentru familie din Franţa) Bucureşti.
Sunt binevenite steagurile tricolore ale celor două naţiuni şi, în mod special, sunt binevenite familiile cu copii. Nu sunt acceptate simboluri/costume/pancarte care nu au fost agreate în prealabil de organizatori.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor