VIRALUL ZILEI: "Ţeapă" de zile mari luată de Dragnea de la un protestatar la mitingul PSD din Iaşi

foto
foto

Unul dintre protestatarii anti-PSD, care a reuşit să treacă de cordoanele de jandarmi ce înconjurau marele miting PSD de la Iaşi, a relatat, pentru Epoch Times, un incident inedit ce îl vizează chiar pe şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Dragnea era foarte entuziasmat, pleca în baie de mulţime şi i-am spus: 'Felicitări, domnu' Dragnea'. O venit spectaculos la mine şi l-am prins cu amândouă mâinile şi i-am spus: 'Domnu' Dragnea, nu sunteţi un nimic, sunteţi un infraaaaaactooooor! (râde cu poftă) Ce căutaţi în Iaşi, domnu' Dragnea? Moldovenii nu vă vor!' N-aveţi filmarea? Îmi pare rău. O vreau, o vreau pentru toţi cei care sunt peste gard (protestatarii anti-PSD) ca să le arăt că cineva i-a dat ce voiau ei să-i dea dar erau după gard. I-am dat eu, că-l ţineam bine", a declarat manifestantul.

Întrebat de ce a simţit nevoia să ajungă în preajma lui Dragnea să îi spună asta, protestatarul şi-a explicat gestul:

"De ce-am simţit nevoia? Într-adevăr, am o repulsie, dar mi-am învins-o. N-am simţit nicio nevoie să vin lângă Liviu Dragnea dar a trebuit să vin ca să îi arăt că Moldova şi moldovenii nu sunt chiar atât de proşti cum credea el".

Reamintim că PSD a organizat, joi, un mare miting de susţinere la Iaşi. Aduşi cu autocarele din toată ţara, simpatizanţii social-democraţilor au umplut Piaţa Unirii din centrul oraşului, zona fiind complet blocată. La rândul lor şi-au făcut apariţia şi protestatarii anti-PSD, care au fost înconjuraţi cu garduri de jandarmi, veniţi în număr impresionant.

Au existat pe alocuri şi momente tensionate, câţiva dintre protestatari acuzând chiar că au fost agresaţi fizic de oamenii legii. N-au lipsit nici altercaţiile dintre susţinătorii şi contestatarii PSD. Detalii aici.