VIDEO. Mesaj de la "Terminator" pentru Putin. Apel şi către soldaţii ruşi

Arnold Schwarzenegger (Facebook)
Ana Ion
17.03.2022

Cunoscutul actor Arnold Schwarzenegger i-a transmis lui Vladimir Putin, prin intermediul unui mesaj video, să "oprească acest război" şi le-a spus soldaţilor ruşi că vieţile lor sunt "sacrificate pentru un război fără sens condamnat de întreaga lume", relatează Guardian.

Într-o înregistrare video de nouă minute postată pe contul său de Twitter, actorul şi fostul guvernator al Californiei a prezentat experienţele sale legate de Rusia şi a spus că "puterea şi spiritul poporului rus" l-au inspirat întotdeauna.

O parte din scopul videoclipului a fost de a încerca să îi facă pe soldaţii ruşi mai conştienţi de circumstanţele din jurul conflictului, a spus el.

"Pentru soldaţii ruşi care ascultă această emisiune, cunoaşteţi deja o mare parte din adevărul pe care l-am spus. L-aţi văzut cu ochii voştri."

El a adăugat:

"Acesta nu este războiul pentru apărarea Rusiei în care au luptat bunicii sau străbunicii voştri. Acesta este un război ilegal."

Adresându-se direct preşedintelui rus, Schwarzenegger a spus:

"Preşedintelui Putin, îi spun: Dumneavoastră aţi început acest război. Dumneavoastră conduceţi acest război. Puteţi opri acest război!"

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor