Vaslui reloaded? Afacerist iranian din Petroşani, acuzat că a violat o minoră, cercetat în libertate

(photos.com)

Afaceristul iranian Nasrollah Shariat Nalkiasnari - cunoscut drept Naser - cercetat de procurorii din Petroşani pentru viol, a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile după ce, la începutul lunii iulie, ar fi violat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din Petroşani, relatează flux24.ro, citând ziarul Avântul Liber din Valea Jiului.

Potrivit publicaţiei din Valea Jiului, la începutul lunii iulie, afaceristul iranian, în vârstă de 64 de ani, ar fi ademenit-o pe fetiţă în apartamentul său, spunându-i că vrea să-i dea un lănţişor de aur ca să „o ajute” pentru ca apoi să întreţină relaţii sexuale cu ea, împotriva voinţei acesteia.

Avântul Liber relatează că există informaţii conform cărora minora ar fi fost bătută cu palma şi cureaua, lovituri care i-ar fi provocat mai multe echimoze la nivelul corpului.

Tatăl fetiţei a sesizat poliţia iar, pe durata investigaţiei, adolescenta le-a povestit anchetatorilor că a fost acostată în timp ce trecea prin faţa blocului în care locuia bărbatul. Conform mărturiei acesteia, omul de afaceri iranian a chemat-o la el şi i-a promis un lănţişor de aur, cercei sau bani, pentru că vrea să facă o faptă bună.

Odată ajuns în locuinţă, bărbatul a încuiat însă uşa şi ar fi constrâns-o prin violenţă să întreţină relaţii sexuale cu el. Când bărbatul s-a dus la baie, copila a fugit acasă şi a povestit ce s-a întâmplat.

Amintim în contex că, potrivit unor statistici publicate de judecătorul CSM Cristi Danileţ, în România, numărul minorilor implicaţi în cazuri de viol, atât ca victime, cât şi ca autori a crescut, an după an.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne