Vasile Blaga: Ponta minte când spune că dă salariile înapoi

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, că premierul Victor Ponta ar fi minţit atunci când a spus că va reîntregi salariile.
Preşedintele Senatului României, Vasile Blaga. (Andrei Popescu/Epoch Times România)
Epoch Times România
03.06.2012

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, că premierul Victor Ponta ar fi minţit atunci când a spus că va reîntregi salariile.

"Ponta spune că indiferent de cum merge economia, va da salariile înapoi. Ce zice FMI? Numai dacă economia va merge bine din decembrie. Ponta minte! Ce face el în continuare? Taxe şi impozite. Taxă pe mici, pe bere şi pe salariile de peste 4.500 de lei, uitând de medicii buni, de profesorii buni. Cică e taxă de solidaritate. Bineînţeles, liberalii când au văzut că nu prea mai există, au început să se răzvrătească. La început între ei. Ăsta este USL, ăsta este PSD. Atacă toate instituţiile statului", a declarat, sâmbătă, la Târgu-Cărbuneşti, preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

După vizita de la Târgu-Cărbuneşti, Vasile Blaga, a mai afirmat, la Târgu-Jiu, că USL reprezintă un mare pericol pentru economia şi democraţia României.

"Au demonstrat că sunt un pericol pentru economia României, dar mai ales încep să fie un mare pericol pentru democraţie. Au promis de toate înainte de a lua puterea. Spunea Ponta, chiar în ziua în care era învestit, că indiferent de cum va merge economia, va reîntregi salariile. Minte! PSD e un partid care minte din născare", a spus Vasile Blaga la Târgu-Jiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor