Vasile Blaga: Persoane din conducerea PDL vor candida la alegerile locale

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, susţine că există şi persoane din conducerea Partidului Democrat Liberal care vor candida la alegerile locale din iunie 2012.
Epoch Times România
19.03.2012

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, susţine că există şi persoane din conducerea Partidului Democrat Liberal care vor candida la alegerile locale din iunie 2012.

"Partidul nu şi-a definitivat încă listele electorale, dar ştiu precis oameni din conducerea partidului, sunt vicepreşedinţi care candidează. Sorin Frunzăverde candidează sigur pentru un post, Flutur (Gheorghe Flutur - n.r.) candidează şi el pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. O să vedem până la sfârşit listele", a spus Blaga.

Întrebat dacă intenţionează să mai candideze pentru Primăria Generală a Capitalei, Vasile Blaga a replicat că nu doreşte să intre în această cursă.

"Eu am spus că nu candidez la Bucureşti de foarte mult timp, nu de acum, pentru că nu am vrut să pun pe nimeni în situaţia mea, care, crezând la un moment dat că va candida altcineva, am intrat în bătălie foarte târziu", a mai spus preşedintele Senatului.

Precizarea vine după ce, duminică seara, la B1 tv, preşedintele Traian Băsescu a susţinut că "greii PDL sunt grei când se dau funcţii", comentând în acest sens lipsa de implicare a acestora în bătălia împotriva lui Sorin Oprescu.

"Greii PDL sunt grei când se dau funcţii. Şi le-o spun deschis, aici, public. Greii PDL când se dau funcţii îşi aduc aminte că sunt grei, când au de îndepărtat pe unul care nu le convine îşi aduc aminte că sunt grei, dar când este Sorin Oprescu politician de 20 de ani, om hârşâit în campanii. Eu l-am antrenat foarte bine în anul 2000, cum pierzi de la 44 de procente împotriva unuia cu 17 în primul tur. Sorin Oprescu este unul dintre cei mai buni oameni politici de campanie", a susţinut şeful statului.

Traian Băsescu a adăugat că problema celor mai importanţi membri ai PDL este că se feresc de luptele politice. "PDL stă ascuns. Uitaţi-vă ce oameni trimit la televizor. Nu poţi să vii să spui eu sunt greu al partidului, dar nu mă duc la televizor că se discută cu salariile, eu îmi păstrez imaginea şi trimiţi tot soiul de oameni fără autoritate profesională, autoritate politică. Ei, săracii, au bună-voinţă, dar nici nu ştiu să-şi susţină cum trebuie un subiect, dar greii i-aţi văzut pe la televizor? Nu, ei sunt doar grei", a adăugat şeful statului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor