Vasile Blaga: Oltchim este ”telenovela Elodia guvernamentală", regizorul fiind Victor Ponta

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a precizat luni că toată ţara urmăreşte acum procesul de privatizare al Oltchimului, ca pe un nou episod din "telenovela Elodia guvernamentală", în care "regizorul este Ponta, iar solistul vedetă Dan Diaconescu".
Vasile Blaga răspunde la întrebările presei, 24 septembrie 2012 (Mihuţ Savu / Epoch Times)
Epoch Times România
01.10.2012

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a precizat luni că toată ţara urmăreşte acum procesul de privatizare al Oltchimului, ca pe un nou episod din "telenovela Elodia guvernamentală", în care "regizorul este Ponta, iar solistul vedetă Dan Diaconescu".

"În loc să discutăm astăzi (luni n.r.) despre deschiderea noului an universitar, iată că naţiunea urmăreşte cu sufletul la gură un nou episod din telenovela Elodia guvernamentală, regizor Ponta, solist vedetă, ce doriţi dumneavoastră Dan Diaconescu. Pentru că din nefericire neavând nicio viziune au inventat scandal după scandal", a declarat Blaga.

Vasile Blaga a subliniat că la început a fost "binomul Ponta-Antonescu", iar acum este "binomul Ponta-Diaconescu", care face în opinia lui "foarte mult rău" prim-ministrului şi salariaţilor de la Oltchim.

"La început a fost binomul Ponta-Antonescu la Suspendarea preşedintelui, au ieşit şifonaţi din bătălia respectivă. După aceea au inventat altceva ca să nu trebuiască să explice de ce nu pun în practică promisiunile electorale făcute atunci când erau în opoziţie. Au inventat binomul Ponta-Diaconescu, care din păcate va face foarte mult rău domnului Ponta, dar face foarte mult rău românilor, mai ales salariaţilor de la Oltchim şi întregului judeţ Vâlcea", a declarat preşedintele PDL.

Democrat-liberalul afirma că "de fiecare dată când este pus în dificultate, domnul Ponta inventează câte un scandal". "Ţineţi minte ultimul CSAT, şi-a găsit el un motiv să părăsească şedinţa, pentru că acolo urma să fie aprobată achiziţia de avioane F-12. Ţineţi minte ce a spus Ponta anul trecut, în primăvara asta "nu ne putem permite să cumpărăm avioane, nu are nevoie armata, cum să dăm noi sute de milioane de euro pe avioane când nu avem bani de mâncare, de pensii, de salarii". Exact asta au făcut, ceea ce ştiam cu toţii că trebuie să facem pentru că suntem membri NATO", a completat acesta.

"Acest om, care cum spuneam, minte şi când respiră, şi spunea Traian Ungureanu că respiră prea mult în ultimul timp, a inventat şi acest scandal ( privatizarea Oltchim n.r.), din păcate pe spinarea salariaţilor de acolo", a concluzionat Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor