Vasile Blaga: Este şocant faptul ca Adrian Năstase a încercat să îşi pună capăt zilelor

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a susţinut joi că este şocant faptul că fostul premier al României, Adrian Năstase, a încercat să îşi pună capăt zilelor.
Vasile Blaga. (www.gov.ro)
Epoch Times România
21.06.2012

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a susţinut joi că este şocant faptul că fostul premier al României, Adrian Năstase, a încercat să îşi pună capăt zilelor.

"Nici un politician nu îşi poate permite să comenteze în vreun fel o decizie definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţii. Ce s-a întâmplat însă pe urmă a fost şi şocant şi evident este vorba de o tragedie, dar nu pot fi de acord nici cu modul absolut incalificabil al domnului Ponta de a încerca să câştige capital politic şi dintr-o tragedie", a spus Blaga.

Fostul prim-ministru Adrian Năstase este în sala de operaţie, la Spitalul Floreasca din Capitală.

Şeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca, profesorul Ioan Lascăr, a declarat joi pentru AGERPRES că operaţia va dura, probabil, aproximativ într-o oră.

Fostului premier i s-au făcut câteva investigaţii în această dimineaţă, iar starea lui este stabilă.

Adrian Năstase a fost adus la Spitalul Floreasca, miercuri seară, după o tentativă de suicid. Anterior, poliţiştii se deplasaseră la domiciliul lui Adrian Năstase pentru a pune în aplicare mandatul de încarcerare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv, miercuri, pe Adrian Năstase, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor