Vadim Tudor `spulberat` de fani pentru decizia de a-l susţine pe Victor Ponta

Presedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor
Presedintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Simpatizanţii lui Vadim Tudor s-au revoltat împotriva acestuia, după ce 'Tribunul', care până nu demult nu pierdea nicio ocazie să-l măscărească pe Ponta, a semnat un protocol cu UNPR-ul, vizând susţinerea candidaturii acestuia în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale pentru Cotroceni, relatează reportervirtual.ro.

''Adio, domnule Vadim, pt mine nu mai exişti! Lingi unde scuipi, ne-ai dezamăgit. Nu poţi şi nu ai dreptul să ne spui cu cine să votăm. Ruşine !!!'' îi scrie o doamnă lui Vadim, pe contul acestuia de Facebook, în timp ce o altă personă îl anunţă pe autointitulatul `Tribun` că i-a dezamăgit pe toţi cei care l-au votat, prin decizia de a se înfrăţi cu Ponta.

Reamintim că Vadim, fondator al gazetei România Mare, ziar în care a publicat numeroase atacuri grosiere la adresa opozanţilor săi, era unul din cei mai virulenţi critici ai premierului român. Ştergând cu buretele trecutul său de `inamiciţie` cu Ponta, după turul 1 de scrutin, Vadim, votat de aproximativ 3,68% din români, şi-a anunţat susţinerea pentru acesta, catalogându-l drept ''răul cel mai mic''.

"Am fost curtat de ambele tabere, dar, după o serioasă reflectare, am decis să-l ajut pe tânărul Victor Ponta să se mute cu biroul la Palatul Cotroceni pentru că, vorba aia, aleg răul cel mai mic", şi-a motivat gestul Corneliu Vadim Tudor.

Nu de aceeaşi părerea au fost şi simpatizanţii săi: ''Vadim frate cu Kelemen, bravo maestre, ieri înjurai guvernul Ponta şi astăzi îl pupi pe Victor'', îi scrie lui CV Tudor un (fost?) simpatizant.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne