Văcuţele melomane (video)

Văcuţele melomane
Văcuţele melomane (Facebook)

Derek Klingenberg, un fermier din Kansas, are un mod inedit de a-şi aduna cireada de vaci de la păşune. Le cântă la trombon!

Văcuţele melomane din clipul de mai sus, cum îşi aud proprietarul cântând la trombon se adună grăbite să-l asculte. Ştim deja că văcuţelor le place muzica, în special cea simfonică, dar în cazul de faţă se pare că sunt fanele muzicii indie-pop, melodia aleasă de fermier fiind “Royal”a cântăreţei Lorde, la a căror acorduri văcuţele răspund imediat cu mugete care par a îngâna trombonul.

Derek Klingenberg nu numai că le cântă vacilor sale, dar îşi mână cireada în aşa fel, ca din drona sa cu care filmează de sus, să se vadă adevărate “opere de artă”create de el şi de vacile lui. Văcuţele se pot aşeza în grupuri sau şiruri care formează inimi, smile face-uri sau alte imagini. Cum face asta? Puteţi vedea aici

Expresia fermierului atunci când a văzut succesul viral pe care îl are cu filmuleţul în care le cântă vacilor la trombon, a exprimat simpu: “Holy cow!” (o expresie des folosită de americani atunci când se miră de ceva).

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.