Uraganul Michael forţează un cuplu din Florida să se căsătorească în aeroport

Lorri şi Jim Beary, 10 octombrie 2018
Lorri şi Jim Beary, 10 octombrie 2018 (Jacksonville International Airport)

Uraganul Michael nu a putut împiedica un cuplu din Florida să se căsătorească în Jacksonville International Airport, la o dată semnificativă din punct de vedere emoţional pentru ei.

La 10 octombrie, Lorri şi Jim Beary au spus „Da“ în centrul de operaţiuni aeriene, acesta nefiind iniţial locul unde au visat că se vor căsători, a raportat WCTV.

Cu opt ani în urmă, cuplul a planificat să se căsătorească pe data de 10 octombrie 2018, dată pe care mirele a descris-o ca fiind „a zecea zi a lunii a zecea din anul al zecelea, când m-am îndrăgostit de ea“.

Deşi familia Beary intenţiona să facă schimb de jurăminte într-un tribunal din Leon County, un plan pus la punct acum şase luni, forţa distructivă a uraganului Michael a dus la închiderea tuturor instituţiilor din zonă forţându-i să improvizeze. Îşi programaseră să călătorească în Italia pentru luna de miere şi au vrut să ajungă acolo ca soţ şi soţie.

"Atunci când tribunalul ne-a comunicat că este forţat să închidă, m-am speriat, dar apoi ei m-au liniştit şi mi-au dat numărul de telefon al unui reprezentant al autorităţilor din zonă", a declarat Lori pentru News 4.

După multe apeluri, au reuşit să ia legătura cu Selena Young-Jones, care a acceptat şi le-a propus să-i căsătorească într-un loc care nu închide niciodată: aeroportul.

"Credeam că nu vor accepta şi m-am gândit: Ei bine, este un loc frumos şi un loc public", a declarat Young-Jones după ceremonie.

"Aceasta este cea mai bizară nuntă pe care am celebrat-o până acum", a declarat notarul la ieşire.

Astfel, în ziua specială de 10 octombrie, Lorri şi Jim s-au căsătorit în aeroportul JAX, într-o scurtă ceremonie la care au asistat persoane necunoscute.

În cele din urmă, domnul şi doamna Beary, au declarat că probabil nu se putea întâmpla altfel. Situaţia spontană le-a amintit cum s-au întâlnit prima dată şi de ce stau împreună - dragostea pentru aventură.

"Acest lucru ni se potriveşte", a declarat Lorri pentru News 4. "Am fugit de uragan să vin să mă căsătoresc în holul aeroportului Jacksonville".

"Sunt entuziasmată pentru că acum sunt căsătorită cu bărbatul pe care-l iubesc foarte mult şi este şi cel mai bun prieten al meu", a adăugat mireasa.

După luna de miere italiană de 10 zile, proaspăt căsătoriţii intenţionează să organizeze o recepţie cu familia şi prietenii şi speră că uraganul Michael le-a salvat casa.