Un uragan ar putea afecta Florida în timpul Convenţiei Republicane

Epoch Times România
22.08.2012

O furtună tropicală care se formează în Caraibe ar putea reprezenta un pericol pentru Florida săptămâna viitoare, când va avea loc Convenţia Naţională Republicană, relatează BBC News.

Previziunile computerizate ale Centrului american pentru uragane arată că furtuna tropicală Isaac ar putea deveni uragan.

Potrivit unor previziuni, furtuna ar putea ajunge în Florida duminică.

Mii de republicani se vor strânge la Tampa, Florida, începând de luni, pentru a-l nominaliza oficial pe Mitt Romney drept candidat la preşedinţie.

Autorităţile republicane şi locale au declarat că au un plan de rezervă în cazul unei furtuni.

În luna mai a avut loc un exerciţiu de pregătire în caz de uragane care a durat patru zile. Simularea s-a încheiat prin anularea Convenţiei.

Meteorologii au avertizat că previziunile pe termen lung privind furtunile pot da erori de sute de kilometri.

Un uragan major, însoţit de rafale de vânt cu viteze de peste 178 de kilometri pe oră, nu a mai lovit direct oraşul de 90 de ani. Coasta de vest a Floridei a fost afectată de un uragan major, Charley, în 2004.

Marţi seară, Isaac se afla la 800 de kilometri est de Guadalupe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor