Un tren cu 200 de pasageri a deraiat lângă Roşiorii de Vede

Tren blocat (CFR)
Ana Ion
11.06.2024

Un tren de călători operat de CFR Călători a deraiat recent în zona Roşiori Nord. Este vorba despre trenul IR 1596. Două vagoane au deraiat iar un altul ocupă gabaritul celuilalt fir de circulaţie, informează PressHouse.ro.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulaţia feroviară este oprită la această oră pe relaţia Roşiori – Atârnaţi, firul II, din cauza deraierii a doua vagoane din compunerea trenului IR 1596.

Trenul 1596, care circulă în relaţia Craiova – Bucureşti Nord, a plecat din staţia Roşiori la ora 16:14, iar la ora 16:24 mecanicul a anunţat telefonic dispeceratul de circulaţie faptul că, în zona semnalului de intrare în staţia Atârnaţi, pe firul II, au deraiat ultimele două vagoane din compunere garniturii.

Din primele informaţii, în tren sunt circa 200 de călători, iar echipele de intervenţie ale SRCF Craiova urmează să ajungă la faţa locului.

Precizez faptul că, celelate trenuri, care tranzitează staţia Atârnaţi, vor fi trasate să circule pe firul I, din ambele sensuri”, transmite CFR SA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor