Un tânăr de 21 de ani s-a înecat în piscina actriţei Demi Moore

Demi Moore
Demi Moore (Jason Merritt/Getty Images for De Re Gallery)
Un bărbat în vârstă de 21 de ani s-a înecat accidental în piscina de la reşedinţa actriţei Demi Moore în Los Angeles, potrivit The Telegraph.

Edenilson Steven Valle a fost descoperit duminică în piscina care aparţine celebrei actriţe. A fost chemat Serviciul de salvare de urgenţă la locul accidentului la ora 5:15, însă tânărul a fost declarat mort după 15 minute, au declarat autorităţile locale.

Asistentul actriţei se afla în reşedinţă cu cinci persoane, inclusiv cel care a murit. Însă în momentul când s-a înecat tânărul, nimeni nu era de faţă. Surse au declarat că acesta nu ştia să înoate, şi probabil a alunecat şi a căzut în apă.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Mike Lopez, a declarat că actriţa, în vârstă de 52 de ani, nu era acasă în momentul nefericitului accident.

După aflarea veştii, Demi Moore a declarat: "Sunt în stare de şoc. Am fost plecată din ţară pentru a mă întâlni cu fiicele mele în legătură cu sărbătorirea unei zile de naştere când am primit vestea devastatoare".

Actriţa a mai mărturisit că aceasta este o tragedie de neconceput şi a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor tânărului.

Demi Moore a cumpărat acea vilă împreună cu fostul ei soţ Ashton Kutcher.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.