Un OZN asemănător cu "becuri fluorescente" a fost observat în Kentucky

Imaginea unui OZN
Imaginea unui OZN (Internet photo)

Mai multe persoane au relatat că au văzut un OZN deasupra Pike County, chiar la vest de Pennsylvania, marţea trecută.

Astronomul amator Allen Epling a fotografiat obiectul printr-un telescop de mare putere şi a încărcat imaginile obiectului pe youtube. Clipul a generat unele valuri pe site-ul popular, acumulând peste 170.000 de vizualizări în mai puţin de o săptămână.

"Arăta ca două becuri fluorescente, unul lângă altul, paralele, foarte strălucitoare", a declarat Epling pentru televiziunea locală WSAZ. "Acestea deveneau atât de strălucitoare că părea să fuzioneze şi puteau fi văzute foarte clar cu ochiul liber. Apoi, lumina s-a diminuat, devenind aproape invizibile."

Dar chiar şi mai ciudat, soţia lui i-a spus că obiectul a dispărut şi că părea să fi fost învăluit în ceva, în timp ce el încărca pe Facebook fotografiile obiectului, a raportat Appalachian News Service din estul Kentucky.

"Am primit mai multe apeluri în legătură cu OZN-ul, dar poliţiştii noştri nu au reuşit să localizeze nici un obiect pe cer", a declarat Shaun Little, poliţist în cadrul Poliţei Statului Kentucky, pentru serviciu.

Epling a descris obiectul ca fiind "o stea foarte strălucitoare, care strălucea foarte tare, apoi îşi diminua luminozitatea, apoi strălucea din nou." Obiectul era cilindric, semi-transparent, cu două tuburi albe în lateral şi a rămas în jurul aceleaşi zone timp de două ore, a continuat el.

"Eu nu înţeleg cum ar putea sta acolo sus într-un singur loc. Nu exista niciun semn de elice sau vreun sistem asemănător. Niciun fel de fum nu ieşea de nicăieri", a declarat Epling pentru WSAZ.

Epling a spus că este sigur că obiectul nu era un satelit, elicopter, avion sau balon.

"Voi fi sincer, nu am mai văzut aşa ceva şi am încercat din răsputeri să găsesc o explicaţie bună pentru ceea ce se poate să fi fost", a declarat el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură