Un OZN ar fi cauza adânciturii de pe avionul Air China

The Sun a raportat că avionul Air China, care aparent a fost deteriorat  la o înălţime de 26.000 de picioare deasupra nivelului mării, a fost  forţat să facă o aterizare forţată.
The Sun a raportat că avionul Air China, care aparent a fost deteriorat la o înălţime de 26.000 de picioare deasupra nivelului mării, a fost forţat să facă o aterizare forţată. (KAREN BLEIER / AFP / Getty Images)

Au apărut fotografii arătând un avion chinez de pasageri cu botul îndoit, unii sugerând că acest fapt este cauzat de un OZN.

The Sun a raportat că avionul Air China, care aparent a fost deteriorat la o înălţime de peste 8.000 metri deasupra nivelului mării, a fost forţat să facă o aterizare forţată după impact. Oficialii nu au aflat ce anume a cauzat deteriorarea.

Când a aterizat avionul, s-a descoperit că avea botul îndoit.

Unii suspectează că s-a deteriorat din cauza unui vehicul extraterestru, dar altora nu li sse pare posibil acest lucru.

“Orice obiect a lovit aeronava, ar fi lăsat urme.” Nick Pope care este cunoscut ca fiind un fost investigator de OZN-uri pentru guvernul Marii Britanii, a spus pentru The Sun: “Cercetarea botului deteriorat ar trebui să releve urme microscopice de la orice ar fi lovit aeronava, sau chiar bucăţele şi mai mari de resturi. Deci acesta este un mister posibil de rezolvat.”

Totuşi, datorită cenzurii din China, cauza nu va fi niciodată făcută publică.

“Singura întrebare este: autorităţile chineze vor spune adevărul despre ce s-a întâmplat ?” a întrebat el.

Nu a fost rănit nici un pasager sau membru al echipajului în acest incident.

Relatarea despre avionul chinezesc vine doar la câteva zile după ce un obiect cu forme ciudate a fost zărit deasupra unui castel din Olanda.

O femeie a zărit OZN-ul respectiv, care avea aripi în formă de S, zburând deasupra unui castel medieval.

“Ce mi s-a părut mai interesant este faptul că acele aripi sunt pe partea opusă. La început, am crezut că partea cu aripa trebuie să fie o coadă, dar după ce m-am uitat la el în a doua imagine, aproape arăta că aripele erau în faţă şi se învârtea şi venea înapoi în cadru.” A spus fotograful Corinne Federer pentru Huffington Post.

La începutul acestei luni, s-a raportat, de asemenea, că un OZN a zburat deasupra unui vulcan mexican.