Un "monstru" marin apare pe o plajă în California [video]

Pacific Football Fish
Pacific Football Fish (Courtesy: Crystal Cove State Park)

California este cunoscută pentru plajele frumoase şi priveliştile pitoreşti, dar nici măcar aşa-numitul Golden State nu poate scăpa de creaturile înfricoşătoare ce se ascund în adâncurile apelor sale.

Un incident recent ne reaminteşte însă cât de înspăimântător poate fi oceanul: un peşte cunoscut sub numele de Pacific Football Fish a ajuns vineri, 7 mai, pe ţărmul Crystal Cove State Park din Newport Beach, California, situat la 100 km sud de Santa Monica.

"Monstrul" marin a fost descoperit de către Ben Eslef în timp ce făcea o plimbare pe plajă, potrivit Davey's Locker Sportfishing & Whale Watching.

Pacific Football Fish este unul dintre cele 200 de specii de peşte pescar din lume, potrivit California State Park, şi se găseşte în mod normal în apele adânci ale oceanului. Dinţii creaturii sunt ascuţiţi ca nişte bucăţi de sticlă şi “gura sa largă este capabilă să înghită prăzi de mărimea corpului său. Acest peşte ciudat şi fascinant este o dovadă a diversităţii vieţii marine care se ascunde în zonele de protecţie marină din California şi, pe măsură ce oamenii de ştiinţă continuă să înveţe mai multe despre aceste creaturi de mare adâncime, este important să reflectăm la cât de multe lucruri mai sunt de învăţat de la minunatul nostru ocean”, se poate citi în postarea Facebook.