Un medic militar dezvaluie unele detalii despre Conferinta Comisiei Militare Centrale in legatura cu Falun Gong

Un grup de practicanti Falun Gong demonstreaza, punand in scena, recoltarea de organe din lagarul de concentrare Sujiatun, cu ocazia unei demonstratii de la Parliament Hill in Ottawa, Canada, 06-03-2006.
Un grup de practicanti Falun Gong demonstreaza, punand in scena, recoltarea de organe din lagarul de concentrare Sujiatun, cu ocazia unei demonstratii de la Parliament Hill in Ottawa, Canada, 06-03-2006. (Central News Agency)

Urmatorul material este pus la dispozitie de catre un medic militar senior din Shenyang, care a furnizat anterior informatii despre modul in care Partidul Comunist Chinez recolteaza organe de la practicantii Falun Gong aflati in viata.

Recent Partidul Comunist Chinez (PCC) a incheiat la Beijing o conferinta secreta, intitulata: “Intrunirea Comisiei Militare a Partidului Comunist Chinez, despre modul in care trebuie tratate religiile cu implicatii in strainatate”. Generalii locotenent, sefi ai Departamentului de Logistica Generala au transmis apoi concluziile acestei intruniri tuturor organizatiile militare locale.

Conferinta s-a incheiat cu urmatoarele trei directive:

1. Continuarea inchiderii canalelor de informare despre Falun Gong si intarirea sistemului de securitate.

Aceasta directiva se refera la bresele informationale din zonele de control militar special (cum ar fi lagarele de concentrare). Telul autoritatilor este izolarea tuturor canalelor, care ar putea furniza informatii despre aceasta chestiune, in vederea reducerii presiunilor venite din partea comunitatii internationale. Conferinta a discutat si a criticat in mod special protestul doamnei Wang in timpul vizitei lui Hu Jintao in Statele Unite si a pus accent pe importanta mentinerii informatiilor secrete si sigure. Conferinta a accentuat in mod repetat faptul ca informatiile din zonele de control militar special sunt clasificate, constituind inalte secrete de stat. De asemenea s-a reamintit in mod pronuntat, ca aceia care vor lasa sa se scurga astfel de informatii, vor fi aspru pedepsiti.

2. Tratarea celor care urmeaza cu dedicare acele religii cu potentiale legaturi in strainatate, in acelasi fel in care sunt tratati practicantii Falun Gong.

La aceasta conferinta a fost pentru prima data facut anuntul, ca acei urmasi convinsi care-si exercita credinta in afara controlului guvernului, indiferent daca sunt crestini, catolici, ortodoxi sau musulmani, vor fi tratati in acelasi fel ca si practicantii Falun Gong. Intrunirea anunta atacuri grave asupra grupurilor religioase de peste hotare si pedepse severe pentru cei care nu urmeaza regulile prescrise, insistand sa se regrupeze dupa ce au fost desfiintati in mod repetat.

3. Extinderea atacurilor asupra organizatiilor cu legaturi in strainatate precum si extinderea definitiei date Falun Gong.

Acestia au afirmat ca odata cu cresterea dimensiunii internationale si politizarea organizatiilor Falun Gong din strainatate, conferinta a primit sprijin din partea agentiilor guvernamentale asociate, luand astfel decizia de a-i trata pe cei care sprijina Falun Gong in acelasi fel ca si pe cei care practica. In acest fel ar urma sa se produca izolarea Falun Gong.

Din 1999 pana acum, au mai fost sase astfel de conferinte, fiecare fiind urmata de purificari interne si de intensificari ale persecutiei, in care au fost antrenati chiar si cei din personalul militar, medical si din fortele politienesti inarmate. Se apropie o alta furtuna.

Nu mai am prea mult timp la dispozitie si nici voi mai avea prea multe oportunitati de a transmite informatii in afara. Aceasta ar pute fi ultima data, cand va mai transmit informatii. Sper sa asist la renasterea democratica a Chinei, cand inca mai sunt in viata.

Un medic militar senior din Shenyang

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe