Un elefant ar putea fi oracolul de la Euro 2012

(photos.com)
Epoch Times România
22.05.2012

Elefantul Citta de la grădina zoologică din Cracovia, care a ghicit câştigătoarea finalei Ligii Campionilor, aspiră să devină oracolul competiţiei fotbalistice Euro 2012, călcând pe urmele caracatiţei Paul, una dintre vedetele ultimului campionat mondial de fotbal din Africa de Sud, relatează agenţia EFE.

 

"Citta are o mare capacitate de intuiţie", dau asigurări îngrijitorii elefantului în vârstă de 33 de ani venit în Polonia din parcul spaniol Terra Natura din Valencia (Spania).

Grădina zoologică din Cracovia doreşte să profite de intuiţia elefantului Citta şi a anunţat că, înaintea fiecărei partide de la Euro 2012, îi va oferi coşuri cu fructe acoperite cu drapelele naţionale ale echipelor, urmând ca el să aleagă unul dintre ele, prevăzând astfel echipa câştigătoare.

Casele de pariuri locale speră ca pronosticurile lui Citta să se adeverească, în timp ce grădina zoologică răsfaţă animalul în aşteptarea debutului competiţiei pe data de 8 iunie.

Dar Citta nu este singurul aspirant la poziţia de oracol al competiţiei fotbalistice europene, găzduită în comun de Polonia şi Ucraina. Cocoşii Gerwazy şi Protazy de la grădina zoologică din Varşovia şi-au arătat şi ei valenţele premonitorii în diferite ocazii. Responsabilii acestei grădini zoologice au încredere în capacitatea lor de a prezice câştigătoarele partidelor şi cred că aceştia, cu puţin noroc, ar putea juca rolul caracatiţei Paul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor