Un document FBI confirma capturarea unor OZN-uri

FBI-ul a publicat un document din 1950 care afirma ca trei OZN-uri impreuna cu noua corpuri de extraterestri au fost recuperate in desertul din New Mexico.
FBI-ul a publicat un document din 1950 care afirma ca trei OZN-uri impreuna cu noua corpuri de extraterestri au fost recuperate in desertul din New Mexico. (FBI Document)

FBI a publicat un document din anul 1950 din arhivele sale care atesta ca trei farfurii zburatoare si noua corpuri extraterestre au fost capturate in New Mexico.

Documentul este un raport scris de catre agentul FBI Guy Hottel, si adresat directorului FBI. Subiectul era “Detalii despre farfuriile zburatoare”.

In document se poate citi ca farfuriile zburatoare aveau un diametru de 15 metri si ca fiecare adapostea trei fiinte, fiecare de 90 de centimetri inaltime, imbracati intr-un costum metalic fin.

El adauga ca un radar din New Mexico puternic incarcat cu energie ar fi interferat cu mecanismele de control ale OZN-urilor, cauzand pabusirea la sol a acestora.

Documentul a fost eliberat in forma aproape completa. O prima propozitie de la inceputul documentului apare stearsa, iar doua nume sunt acoperite de cerneala neagra.

22 Martie, 1950, pasaje complete din document:

Urmatoarea informatie a fost intocmita de catre asistentul executiv (informatie stearsa). Un investigator din partea Fortelor Aeriene a confirmat ca trei asa-zise farfurii zburatoare au fost capturate in New Mexico. Acestea au fost descrise ca fiind de forma circulara cu mijlocul iesit in profil, fiecare avand un diametru de aproximativ 15 metri. Fiecare dintre acestea era ocupat de trei corpuri in forma umana, de doar un metru inaltime, imbracate cu o haina metalica de o textura foarte fina. Fiecare corp era infasurat in niste costume similare celor de camuflaj folosite de avioanele de viteza si pilotii (text ilizibil).

Conform declaratiilor domnului informator (informatie stearsa), farfuriile au fost gasite in New Mexico, fapt care se datoreaza unor interferente din partea radarului detinut de guvern asupra mecanismelor de control al farfuriilor.

Nici o alta evaluare nu a fost intocmita de catre asistentul executiv (informatie stearsa) in legatura cu cele de mai sus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe