Tudose, mulţumit de ANAF: E prima dată când şi-au îndeplinit planul, au făcut şi depăşire

Premierul Mihai Tudose se declară mulţumit de prestaţia noii conduceri a Fiscului, instituţia pe care îşi bazează încasările de la buget.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (Florin Chirila/Epoch Times)

Este pentru prima dată când Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi-a îndeplinit planul, ba chiar l-a şi depăşit, şi-a exprimat satisfacţia vineri, în deschiderea şedinţei de Guvern, premierul Mihai Tudose.

"Felicitări domnule ministru de Finanţe pentru activitatea ANAF-ului în ultima lună. Este prima dată când şi-au îndeplinit planul, au făcut şi depăşire de plan, deci se poate. Chiar se poate, nu?", a declarat Mihai Tudose, citat de Agerpres.

Ministrul de Finanţe i-a mulţumit premierului pentru aprecieri şi şi-a exprimat spranţa că lucrurile vor merge în continuare în această direcţie.

"Sperăm să continuăm în aceeaşi notă şi în lunile următoare", a precizat Ionuţ Mişa.

Nu demult, Tudose a primit mână liberă de la liderul PSD Liviu Dragnea să schimbe conducerea ANAF, în contextul nemulţumirilor sale privind scăderea încasărilor de la buget.

Primul care a zburat din post (dar a aterizat tot pe unul "călduţ" în cadrul instituţiei) a fost chiar şeful Fiscului, Bogdan Stan, al cărui nume este asociat cu celebra companie Tel Drum din Teleorman, pe care l-a înlocuit cu o tehnocrată din domeniu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne