Trump le-ar fi spus prietenilor că se gândeşte serios să candideze pentru preşedinţia SUA

Donald Trump (Centru) la a 49-a Gala a Fortelor Armate & Dineul Medaliei de Aur in onoarea eroilor militari, december 9, 2010 in New York City.
Donald Trump (Centru) la a 49-a Gala a Fortelor Armate & Dineul Medaliei de Aur in onoarea eroilor militari, december 9, 2010 in New York City. (Bryan Bedder / Getty Images)

Miliardarul Donald Trump le-ar fi spus prietenilor săi că se gândeşte serios să candideze la preşedinţia Statelor Unite, relatează Telegraph în ediţia sa electronică.

Omul de afaceri în vârstă de 64 de ani, cunoscut pentru stilul său de viaţă extravagant, divorţurile costisitoare, coafură şi apariţiile la televizor, le-ar fi spus prietenilor săi, în timpul vacanţei de Revelion, că va candida "cu siguranţă" la Casa Albă, din partea Partidului Republican.

El a precizat că va face anunţul în primăvară.

Trump, a cărui avere personală este estimată la două miliarde de dolari, ar căuta consilieri politici pentru caucusul din Iowa şi alegerile primare din New Hampshire - ce vor deschide, în februarie 2012, procesul electoral pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţie.

Există, însă, voci care cred că magnatul încearcă doar să crească ratingul emisiunii sale, "Ucenicul".

Potrivit unui sondaj Newsmax(Survey USA, desfăşurat în noiembrie, Trump este creditat cu 47% din intenţiile de vot, faţă de 53% Obama, în cazul unei curse pentru Casa Albă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe