Tragedie la Centrala Nucleară Cernavodă: Un jandarm s-ar fi împuşcat în cap

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD (Epoch Times România)

Un jandarm de la Unitatea specială 1 ce asigura paza la Centrala Nucleară Cernavodă s-ar fi împuşcat în cap, într-o aparentă tentativă de sinucidere, a anunţat cotidianul ZIUA de Constanţa. Incidentul a avut loc marţi dimineaţa.

La locul tragediei s-a deplasat un echipaj SMURD, personalul medical aplicând victimei protocolul de resuscitare. Bărbatul a fost intubat, preluat ulterior de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

„Este vorba despre un coleg de-al nostru, care din primele informaţii se pare că a avut o tentativă de suicid. A fost ridicat de ambulanţă, iar cazul va fi preluat de către Unitatea de Parchet competentă”, a declarat colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt la Unitatea Specială de Jandarmi Cernavodă, pentru sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica a declarat la rândul său: “Am fost solicitaţi să intervenim la o persoană rănită. La faţa locului sunt alocate un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne