Tragedie în Capitală. Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti, găsită moartă într-un lac

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Matei Vali Cătălina, a fost găsită decedată într-un lac din Capitală, 18 septembrie 2024 (Screenshot - Facebook / Matei Cătălina)
D.B.
19.09.2024

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Matei Vali Cătălina, a fost găsită decedată într-un lac din Capitală.

În vârstă de 43 de ani, femeia plecase miercuri dimineaţă de acasă spre serviciu dar nu a mai ajuns. Ea a fost dată dispărută şi căutată de poliţişti.

„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent.

Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ulterior, Matei Cătălina avea să fie găsită fără viaţă.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor