Tomas Ryde, reacţii după eşecul cu Muntenegru! Ce a declarat Cristina Neagu

"A fost un meci foarte frumos pentru spectatorii neutri. Sigur că nu pot fi mulţumit cu rezultatul, dar sunt satisfăcut de ce au făcut jucătoarele mele, trebuie să ne revenim ca să pregătim meciul contra Ungariei" - selecţionerul Tomas Ryde.
Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Tomas Ryde.
Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Tomas Ryde. (Getty Images)

Naţionala feminină de handbal a României a suferit a doua înfrângere în Grupa C a Campionatului Mondial din Japonia, miercuri, în faţa echipei similare a Muntenegrului (26-27).

După eşecul cu Spania din debutul turneului final (16-31), tricolorele s-au înclinat de această dată surprinzător, după ce iniţial au arătat că au partida sub control. Un început perfect de joc care s-a terminat dezamăgitor pentru iubitorii de handbal de la noi din ţară. Fetele noastre riscă acum să rateze calificarea în grupele principale ale competiţiei. Partida de vineri 6 decembrie cu Ungaria va fi hotărâtoare.

"Am făcut un meci mai bun, începem să arătam din ce în ce mai bine, nu avem o structură de echipa atât de bine pusă la punct încât să fie capabilă să joace atât în superiorite cât şi în inferioritate la fel de bine, nu am profitat de astfel de momente şi asta a înclinat balanţa în favoarea lor.

Toată lumea a arătat spirit de luptă astăzi, a fost un meci foarte frumos pentru spectatorii neutri. Sigur că nu pot fi mulţumit cu rezultatul, dar sunt satisfăcut de ce au făcut jucătoarele mele, trebuie să ne revenim ca să pregătim meciul contra Ungariei", a spus Tomas Ryde, potrivit celor de la Telekom Sport.

Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, Cristina Neagu, care a fost distinsă, luni, în cadrul competiţiei intercontinentale cu trofeul pentru cea mai bună jucătoare a lumii în anul 2018, este în continuare pozitivă în privinţa duelului cu Ungaria, meci decisiv pentru a accede în grupele principale ale competiţiei.

"A fost un meci cu multe momente bune şi mai puţin bune. În final, Muntenegru a câştigat; victoria a fost obţinută la limită în acest meci. Nu sunt multe de spus, sunt mândră de echipa mea, ne-am luptat foarte bine. Jucăm din ce în ce mai bine, iar acum toată concentrarea va fi pe meciul cu Ungaria de vineri. Trebuie să câştigăm pentru a ne califica în grupele principale. Nu am urmărit foarte mult meciurile lor, însă am încredere că ne vom impune", a spus campioana noastră.

În clasament, Spania ocupă primul loc, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru, 8 puncte, România 4 puncte, Ungaria, 2 puncte, Senegal, 0 puncte, Kazahstan, 0 puncte. Primele trei clasate se califică în grupele principale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport