Tismăneanu: Scandalurile doctoratelor lui Ponta, Oprea, sau Tobă - vârful unui aisberg al amoralităţii

Vladimir Tismăneanu
Vladimir Tismăneanu (Epoch Times România)

Vladimir Tismăneanu este de părere că scandalurile falselor doctorate ale unor nume mari din politica românească nu sunt decât vârful unui aisberg al amoralităţii.

"Regimul Iliescu s-a întemeiat pe minciună. Nu minciuni banale, deplorabile, fireşte, ci mega-minciuni. Uriaşe, colosale, gigantice.

Scandalurile falselor doctorate - pentru că un doctorat bazat pe plagiat este unul fals - ale unor Ponta, Oprea, Tobă şi alţii/altele ejusdem farinae nu sunt decât vârful unui aisberg al amoralităţii maladive născută din minciuna fondatoare a "emanaţiei spontane".

Când scriu că Iliescu şi cei proveniţi din a sa lume interlopă sunt bolşevici, am în vedere faptul că ei practică minciuna precum un mod de viaţă. Pe scurt, deviza lor este: Mint, deci exist!", a scris, pe contul său de Facebook, politologul Vladimir Tismăneanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne