Teodor Baconschi: "Duhneşte a comunism în acest USL nereformat"

Semnare protocol între FCD şi Mişcarea Noua Românie.Protocolul a fost semnat de Teodor Baconschi şi Mihail Neamţu
Semnare protocol între FCD şi Mişcarea Noua Românie.Protocolul a fost semnat de Teodor Baconschi şi Mihail Neamţu (Epoch Times România)

"Duhneşte a comunism în acest USL nereformat. E ca pe vremuri - românii din afară graniţelor sunt în fond nişte trădători, agenţi străini, lepădături. Tot ce putem face e să-i dezbinăm, să-i înfiltrăm sau, mai simplu, să-i ignorăm, mai ales că nu votează cum trebuie", a precizat vineri fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi.

Teodor Baconschi, a mai spus că guvernul Ponta ,,şi-a dat arama pe faţă” în privinţa raporturilor cu românii din străinătate şi că Executivul a pus în calendar ,,o zi de ruşine naţională”, în contextul în care cetăţenii români din afară graniţei au fost scoşi de pe listele permanente.

,,Guvernul Ponta şi-a dat arama pe faţă şi în privinţa raporturilor sale de ostilitate cu românii din Diaspora. Hai să-i scoatem de pe listele electorale, să le anulăm drepturile civile, că prea ne încurcă. Degeaba au... asupra poziţiei. Li se vede în fundul ochilor ura faţă de toţi românii liberi, care trăiesc şi muncesc în democraţii autentice”, a scris Teodor Baconschi pe pagina de socializare Facebook.

El a mai menţionat: ,,O zi de ruşine naţională, asta a pus în calendar acest executiv năucit de comenzile lui Voiculescu & Friends”.