Tenis. Sorana Cîrstea, finalistă a circuitului Kooyong Classic (Melbourne)

Jucătoarea română s-a calificat în finala turneului demonstrativ după ce învins-o pe tânăra australiancă Destanee Aiava, scor final 6-1, 7-6.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (Sorana Cîrstea/facebook)

Sorana Cîrstea (26 ani, 78 WTA) este aproape de a cuceri titlul turneului demonstrativ Kooyong Classic, de la Melbourne (Australia) după ce dispus în penultimul act de jucătoarea ţării gazdă, tânăra Destanee Aiava (16 ani, 270 WTA) cu scorul de 6-1, 7-6.

Astfel, sportiva noastră o va întâlni vineri în ultimul act pe tenismana Yanina Wickmayer (27 ani, 59 WTA) din Belgia, care a trecut la rândul ei de chinezoaica Qiang Wang (24 ani, 70 WTA) cu 6-3, 6-4.

Cîrstea şi Wickmayer s-au mai duelat de patru ori în trecut, belgianca fiind până în prezent mai bună, conducând în meciurile directe cu 3-1.

La masculin, finala se va juca între belgianul David Goffin şi croatul Ivo Karlovic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport