Tenis. Simona Halep, wild-card pentru turneul WTA de la Eastbourne

"Sunt foarte încântată să joc la '@AegonTennisEB' pentru prima oară. Mulţumesc mult turneului pentru wild card. Ne vedem în curând Eastbourne", a scris Simona Halep pe Twitter.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (WIMBLEDON/twitter)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (25 ani, 2 WTA) care a decis să declare fair-play pentru turneul WTA de la Birmingham, care se desfăşoară săptămâna aceasta, pentru a se recupera mai bine după accidentarea suferită la gleznă în finala de la Roma, va fi prezentă în perioada 25 iunie - 1 iulie la Eastbourne, acolo unde se va desfăşura turneul WTA pe iarbă '@AegonTennisEB'.

Constănţeanca, care a jucat finala de la Roland Garros, beneficiează de un wild-card oferit din partea organizatorilor competiţiei din Regatul Unit.

''Sunt foarte încântată să joc la @AegonTennisEB pentru prima oară. Mulţumesc mult turneului pentru wild card. Ne vedem în curând Eastbourne'', a scris sportiva de la malul Mării Negre pe site-ul de socializare Twitter.

Printre jucătoarele care vor participa la Eastbourne, turneu dotat cu premii de 753.900 dolari, se numără Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei mondial, Dominika Cibulkova (Slovacia), numărul 5 WTA, britanica Johanna Konta (6 WTA), Garbine Muguruza (Spania), 7 WTA, dar şi liderul WTA, germanca Angelique Kerber, care a primit şi ea un wild card. De asemenea, pe tabloul principal va figura şi Monica Niculescu.

Turneul de la Eastbourne va constitui o ultimă verificare pentru jucătoare înaintea debutului turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, care se va juca între 3 şi 16 iulie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport